reede, juuli 10, 2009

Prantsusmaa..

Täna siis algab reis Prantsusmaale. Sõiduvahendiks on seekord renditud Elnagh Baron 37, mis on pool meetrit pikem, viis sentimeetrit laiem ja kümme sentimeetrit kõrgem kevadel renditud Challenger matkaautost. Eks näeb, kuidas hakkame saame.
Täna õhtuks oleks plaanis jõuda Torinoni ja isegi sealt edasi. Homme hommikul tahaks juba Frejusi tunnelit läbida. Edasi võtame suuna Loire jõe orgu, et heita pilk peale sealsetele kaunitele lossidele ning sõita edasi Normandie suunas, et näha oma silmaga ära Mont Sant´Michel. Kui aega üle jääb, jõuame ehk ka vaatama Pariisi lähedale jäävaid losse Fontainebleau ning Vaux-Le-Vicomte. Suurlinnadest hoiame suure kaarega kaugele. Sellised on algsed plaanid, eks ole näha, mida saan siin blogis pajatada 11 päeva pärast, siis kui arvestuste kohaselt tagasi Pisasse peaksime jõudma.
Asjad on valmis pakitud ja salongi põrandal ootamas..seda hunnikut vaadates tekib küll kahtlus, et kas 6,5 meetrit pikka autosse ikka mahub kõik ära? Ja kas kogukaalu suudame ikka alla lubatud 3500 hoida? Oijah..aga egas midagi..vaatame!
Salut!

2 kommentaari:

Zelly ütles ...

Bon Voyage!

Reine ütles ...

Jah, head reisi!!