teisipäev, september 04, 2007

Teine tööpäev...


läks juba paremini...Aitäh kõigile kes kaasa tundsid :-) Täna arvas ülemus lihtsalt, et kolmekorruselisele majale oleks vaja üks korrus juurde lisada ning viis minutit enne minu tööaja lõppu oleks just paras moment sellise tähtsa ülesande alustamiseks. Tulemuseks oli vabatahtlik ületunni tegemine...aga see-eest olen ikka veel elus!

Täna käis vähemalt üle Pisa üks must must pilv. Enne kella kümmet tõmbas väljas nii pimedaks et ei näinud enam kõrvalmajagi. Ja siis kukkus põmmutama. Ämma käest sain teada, et isegi koerad olid kohkunult diivanil keras ja vaatasid teda ilmega "no tee ometi midagi, et see ära lõppeks". Nüüd pealelõunal on aga ilus ilm väljas...päike särab ja on palav. Ei märkugi tänahommikusest tornaadost (arvan et ikka vähemalt tornaado sarnane asi kusagilt üle käis, sest puuladvad puudutasid maapinda). Sadas kusagil tund järjest ja nüüd sain teada, et mitmetel majadel on keldrid üleujutatud..Ma leidsin kah ühe loigu meie keldrist, aga see võis tekkida ka lahtise akna süül..


Tegelt tahtsin lisada veel mõned pildid teemal "mäed". Augustis sai käidud koos Eesti külalise Katsiga mägedes ja siin siis mõned meenutused (paraku pidime pärast mäetipu vallutamist läheneva musta pilve tõttu ülepeakaela pagema, aga mõnus oli ikkagi).
http://picasaweb.google.it/mnjahh/MatannaMEtipuVallutamine23082007

3 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Mnjah, sinu pildid on imelised.

kati

midaiganes ütles ...

Ja nüüd ülevaade kolmandast tööpäevast ;) Aga üldiselt see vist nii tüüpiline, et ülemuste arvates on normaalne anda olulisi töid vahetult enne tööpäeva lõppu või isegi pärast - mul täpselt nii juhtus paar päeva tagasi et, 10 minutit hiljem sadas ülemus kohale...

mnjah ütles ...

Raport: kolmandaks tööpäevaks olen suutnud taas kontoriellu sulanduda :-)
Aga eks mõni vihapärl lendab ka hiljem ehehhe..