pühapäev, september 02, 2007

Sügis läheneb...pildid

Imelik mõelda, et tänane päev kannab juba teist päeva nime "september". Ilm on ilus nagu juulikuus ning rannalt on hästi nähtavad Apuaani alpid ning Gorgona saar. Vesi oli ilus heleroheline ning puhas, esimest korda sel suvel tegin ühe korraliku supluse, mis kestis terve tunni... :-) Lained olid päris kõrged vaatamata suhtelisele tuulevaikusele, võtsime kampa ka ühe Tomi sõbra ja nii me siis hõljusimegi lainete keske...päris mõnus puhkuseperioodi sedamoodi lõpetada :-)
Täna sain suure vaevaga hakkama ka piltide lisamisega - tegemist veel augusti alguses mägedes veedetud puhkuse piltidega - tulemus peaks olemas järgmisel lingil:
http://picasaweb.google.com/mnjahh/MGedesInMontagna2007?authkey=P89nUgZJ7ks

head vaatamist!

Katsun järgmistel päevadel saada üles ka mõne uuema pildi, aga see hiireta arvuti ning wifi internetiühenduse kasutamine on nii harjumatu...et tunnen ennast täieliku algajana

Nendele sõpradele, kes mulle kirjutanud on....mõtlen teie peale ja peatselt vastan ka kirjadele!

4 kommentaari:

Carry ütles ...

Vaatasin su fotoalbumit. Esimesed fotod sest kõnealusest reisust on ju täiesti nõutuks võtvad. Ma siiamaani ei saa aru, kuidas itaallased ikkagi on tulnud selle peale, et kõik oma hooned nii muinasjutulised ehitada...

mnjah ütles ...

Poliitiliselt kuulub Alto-Adige küll Itaalia Vabariigile, kuid enamus selle maakonna elanikke räägib itaalia keelt väga tugeva saksa aktsendiga. Ka piltidel olevate ehitiste omanikud räägivad emakeelena saksa keelt ja siis natuke pursivad ka itaalia keelt :-)
Seega ei saa rääkida itaallaste hoonetest :-)

Carry ütles ...

Näedsasiis, kuna te Tomiga koguaeg mööda Itaaliat ringi tiirutate, eeldasin automaatselt, et selgi korral on tegemist Itaaliaga. Kaunis sellegipoolest!

Carry ütles ...
Autor on selle kommentaari eemaldanud.