laupäev, juuni 16, 2007

Ämm-äi tagasi kruiisilt...

Täna saabusid äi-ämm tagasi oma nädalaselt kruiisilt Kreeka saartele ning tänu sellele saan taas kergemalt hingata (üksi kahe koera eest hoolitsemine polegi nii lihtne ülesanne, kui vahetevahel on vaja ka tööle minna..).

Praegu valmistan vaimu ette tänaõhtuseks San Ranieri valgusetenduseks (sellest juttu just eelmises postituses) ning loodan nüüd, et suudan ka fotoka patereid ära laadida...

Lisan siia paar pilti aga ämma-äia kruiisist (teate küll ju et ma natuke kruiiside hull). Soovitasin neil ära proovida ameeriklaste kompanii Royal Caribbean (seesama kompanii, millest Eesti uudistes hiljuti juttu oli - kuna tõid esimese suure laeva Tallinna sadamasse). Käesolev laev küll nii suur ei olnud, aga mitte suurus pole oluline, vaid saadav rahulolu...

Esimesel pildil lihtsalt üks laeva sisevaade, teisel pilt Veneetsiast sellisena, nagu paistab mööda purjetava kruiisilaeva ülemiselt dekilt.

Kolmandal pildil vaade kruiisilaevadele Santorini saare tipult ning neljandal pildil võite näha mu ämma koos Santorini eeslitega.

Aga nüüd õhtusöögile ja sealt edasi Luminarale!!





Kommentaare ei ole: