kolmapäev, mai 14, 2008

Mägede kevadet otsimas...


Sai vahepeal Eestis käidud - istud Malpensas lennukile ja oledki hopsti kolme tunniga Tallinnas. Kahju vaid, et meil tuleb sellele reisile lisada kolm eelnevat tundi kiirteed ja kolm järgnevat tundi aeglast maanteed... Nii et kokkuvõtteks on Eesti meie jaoks ikka kõvasti kaugemal kui Milaanokatel.. Eestis vedas meil ilmaga,
sai grillitud ja muidu logeldud. Kaasa ostsin kirsikompotti, kardemoniseemneid, ahjukilekotte, Tallinna komme ja Fazeri shokolaade. Ehk asju, mida siit ei saa. Muidugi ka tatratangu, küpsetuspulbrit, hakklihamaitseainet ja veel midagist. Aga mitte Eesti reisist ei tahtnud ma täna kirjutada.

Möödunud laupäeval (10 mail seega) tegime väikese reisiseltskonnaga tiiru kohalikes mägedes. Seekord võtsime eesmärgiks jõuda Lago Santo nimelise järvekeseni. Järveni aga kahjuks me seekord ei jõudnud, kuna kevad polnud kõrgetel tasandikel veel talvest võitu saanud ning ka meil polnud kellegil tahtmist oma elu viimaseid minuteid lumehanges mööda saata...nii et retk lõppes enne järveni jõudmist. Aga imelik oli küll ronida lopsaka rohelise loodusega parkla juurest mäkke, kus puud olid veel raagus ning mõni kevadlilleke alles tärkamas.. Aga eks piltidelt näete isegi :-)

Mägedes kevadet otsimas

1 kommentaar:

Carry ütles ...

Tead, iseenesest kenad pildid, aga kuna mul on selle Eestimaa 8 kuud kestva trööstitu loodusvaate vastu juba allergia tekkinud (ja need praegusee kippusid kangesti seda meenutama), siis ma lähen nüüd ja parema meelega vaatan neid kruiisifotosid hoopis =)