laupäev, august 04, 2007

Puhkus



Reedel sai viimast korda tööl oldud ning nüüd on siis kaua oodatud puhkus kätte jõudnud.

Homme sõidame Tomiga nädalaks Dolomiitidesse talvituma (viimaste nädalate kuumus on liikmed täitsa kangeks teinud ning vaja nüüd need taas lahti kangutada...)

Siin pildil aga näete mind ühe külalisega kaugelt-kaugelt...kust täpselt?? Californiast!! Täitsa tõsi! Muidugi ei tulnud pisike Bibi mulle üksinda külla, ikka koos emme ja issiga. Kahjuks tuldi külla vaid üheks ööks, sest laupäeva hommikuks oli juba vaja jõuda Saksamaale lennuki peale ning Itaalia on suur ja lai - polekski nad saanud kogu oma puhkust minu ja Pisa peale kulutada. Tore aga on, et suures kultuurivaimustuses mina ikka meelde jäin ja nii me kohtusime. Siinkohal tahangi tervitada Bibi vanemaid Katrinit ja Kalevit.

Peatse kohtumiseni!!!

4 kommentaari:

Katu ütles ...

kòigepealt head puhkust muidugi, aga tegelikult tahtsin ehitushuvilise blogilugejana jagada sellist tàhelepanekut, et teilgi on need jòledad punased aknaraamid akende ette saanud, ilam milleta Itaalias ykski maja suureks ei sirgu.

Ma siin hoogsalt lobistasin, et meie akendele saaks valged raamid, aga lòpuks ikkagi tulid punased. peamiselt sellepàrast, et me kòiki aknaid ei hakanud vàlja vahetama ja siis oleks muidugi teistpidi jàllegi imelik olnud, kui osa aknaraame on punased ja osa valged.

Carry ütles ...

Miks jõledad? Minu arvates on need just pigem suursugusema väljanägemisega, kui eestlaslikud valged aknaraamid, poole põnevamad pealekauba. Tumepunane värv on ilus ja sobib puidule!

mnjah ütles ...

Hm...muideks on nende aknaraamidega selline lugu, et ega me neid ise ei valinud. Uue kodu saime 20-aastase eluaseme laiendamise teel ning 20 aastat tagasi olid moes just sellised aknaraamid. Kuna tegemist ikkagi korralike raamidega ja uusi kah poest tasuta ei jagata, siis lasime need vanad tagasi panna.
Kui oleks pidanud aga ise valima, siis valget poleks siiski valinud, aga ka mitte seda pruunikat-punakat (tegemist lakitud tàispuiduga, mitte vàrviga).Ehk mingi heledama puidusordi oleks valinud..

Katu ütles ...

Noh, eks see on muidugi maitse asi, et kas punased vài valged, aga mulle kuidagi meeldivad valged rohkem. Jàtab nagu puhtama mulje vòi nii.

Anyway, lasime oma punased aknaraamid puusepal restaureerimise korras pisut yle hòòveldada ja oh imet - punased aknaraamid muutusid vàga elegantseteks! Nad on nyyd pigem nagu puidu vàrvi ja ainult pisut punakad.